Brenda van Haeften

Brenda Haeften
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Als advocaat heb ik mij inmiddels al voor een geruime tijd gespecialiseerd in het familie-, jeugd-en het strafrecht.

Mijn ervaring leert dat mensen die te maken krijgen met familie- of strafrechtelijke kwesties vaak in een emotioneel proces zitten. In dat geval heeft men behoefte aan goede hulp. Dit begrijp ik heel erg goed. Om deze reden staan de belangen van mijn clienten altijd centraal. Ook vind ik het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor mijn clienten. In mijn vak vind ik het mooi om te zien dat ik mensen echt verder kan helpen. Ik heb altijd aandacht voor de emotionele kant van een zaak maar blijf ook zakelijk en scherp wanneer het om de feiten gaat.

In veel zaken die ik behandel zijn kinderen betrokken. Men kan hierbij bijvoorbeeld denken aan afstammingszaken (erkenning, gerechtelijke vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap en vernietigen van de erkenning) alsmede omgang en gezag kwesties, maar ook aan jeugdbeschermingszaken (ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen). Ook sta ik veel mensen bij die onder bewind en onder curatele worden geplaatst. Daarnaast benoemt de rechtbank mij regelmatig tot bijzondere curator.

In mijn praktijk zal ik altijd zoveel mogelijk proberen om in onderling overleg tot een oplossing te komen. Helaas lukt dit echter niet altijd. In dat geval ga ik een procedure zeker niet uit de weg.

U kunt altijd contact met mij opnemen voor een kosteloos adviesgesprek om te zien of ik iets voor u kan betekenen.

Brenda van Haeften is op 16-12-2017 beoordeeld

Recensie:  

We hebben nog niet over tarieven gesproken, dus daar kan ik niets over vertellen, omdat ik nu nog een andere advocaat heb. Ik werd snel gebeld en had een prettig gesprek, waardoor ik mij al gesteund voelde. Dat vond ik een heel prettige ervaring. In het nieuwe jaar neem ik contact met haar op, om mijn zaak verder door haar te laten afhandelen.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Brenda van Haeften is op 15-7-2017 beoordeeld

Recensie:  

wegens vakantie nog geen contact met haar gehad; wel direct gebeld door secretariaat

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Brenda van Haeften is op 28-6-2017 beoordeeld

Recensie:  

Brenda nam snel na mijn aanvraag contact met mij op en bood meteen een luisterend oor. Brenda heeft er voor gezorgd dat er zonder een kostbare procedure een oplossing is gekomen voor het probleem dat ik met mijn ex had. Ik ben Brenda hier erg dankbaar voor. Wat ik verder erg prettig vind is dat ik Brenda ook buiten kantoortijden en zelfs in het weekend kon bereiken.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Brenda van Haeften is op 27-6-2017 beoordeeld

Recensie:  

Brenda van Haeften heeft mij erg goed en snel geholpen tegen een scherp uurtarief. Ik had het gevoel dat er goed naar mij werd geluisterd en dat ik mijn ei bij haar kwijt kon. Ik vond het erg prettig dat ik zelfs in de avonduren met haar kon overleggen. Uiteindelijk zijn wij er zonder een procedure met mijn ex uitgekomen, hier heeft Brenda zich goed voor ingezet.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

 • Universiteit Utrecht en Vrije Universiteit van Amsterdam
 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € Gratis,-
 • Juridische brief:
  € NOTK,-
 • Procederen:
  € ,-
 • Bemiddeling:
  € ,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € 175 00,-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € 175 00,-