Chantal Kaandorp

Chantal Kaandorp
Neem hier contact met mij op!

Mediator

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Mijn naam is Chantal Kaandorp, ik ben alleenstaande moeder van vier fantastische kinderen. Van 2007 tot en met 2011 heb ik de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik de minor Mediation gedaan. Dit vond ik zeer interessant, met name omdat ik op dat moment me erg bezig hield met het "recht". Als je gelijk hebt, dat heb je toch gelijk dacht ik toen.
Echter zag ik in mijn omgeving en in het nieuws dat een hoop rechtszaken uitliepen op hoogstaande conflicten en dat "gelijk" hebben veel verschillende betekenissen kan hebben en dat vaak beide partijen wel een punt hadden. Onnodig veel frustratie, onnodig veel geld en tijd en onnodig veel slachtoffers levert het vaak op. Dit kan anders dacht ik en ik wil mij daarvoor inzetten.
In juli 2014 ben ik begonnen aan de basisopleiding Mediation. In november 2014 geslaagd voor het assessment en de theorietoets en daarmee dus MfN geregistreerd mediator. In december 2014 heb ik de specialisatie opleiding gevolgd tot familie mediator en ook dat succesvol afgerond. Hoewel familie mediation mijn specialisatie is, kan men mij ook benaderen voor arbeidsmediation en overheidsmediation

Chantal Kaandorp heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel Chantal Kaandorp nu!
  • Eenmalig advies van 45 minuten:
    € 50,-
  • Uurtarief voor bedrijven:
    € 100,-
  • Uurtarief voor particulieren:
    € 100,-