Conchita van Rooij

Conchita Rooij
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Ik ben Conchita van Rooij, een Amsterdamse topadvocaat gespecialiseerd in echtscheidingen met een eigen bedrijf, bestuurslid van het Advocaten Spreekuur Amsterdam en lid van de Commissie van De Jeugd en Gezinsbeschermers.
Sinds 2004 ben ik actief als zelfstandig advocaat in Amsterdam en gevestigd in Amsterdam- Zuid.

Als advocaat streef ik moderniteit na en dat maakt mij anders dan anderen. Mijn kantoor is 100% gedigitaliseerd en up-to -date. Daarnaast ben ik ook zeer actief op Facebook, Twitter, en onlangs door het Advocatenblad verkozen tot een van de meest invloedrijke 'blawgers'.
Ik vind het belangrijk om mij via social media als advocaat te profileren, en daarnaast een inkijkje te geven in mijn leven. Deze persoonlijke touch mist vaak in de harde wereld van de advocatuur. Story vraagt regelmatig om mijn mening over allerlei zaken, die ik graag geef. Ik ben ook een liefhebber van kunst, wat zeker terug is te zien op social media en in mijn kantoor.

Temperament heb ik zeker. Zo is het mij als eerste gelukt om in 2013 een executieveiling te voorkomen. Dit was een erg bijzondere en belangrijke uitspraak waar ik de bank hebben kunnen wijzen op diens zorgplicht. Deze zaak heeft veel navolging genoten in kranten, internet en social media.

Ik heb mij gespecialiseerd in personen- en familierecht en hypotheek- en executierecht (echtscheiding, verdeling, alimentatie, omgang, ots, uhp etc). Ik zet mij in voor particulieren die door verschillende omstandigheden waaronder echtscheiding in moeilijke situaties zijn beland. Vaak zijn kwesties van financiële aard, maar uiteindelijk gaat het om het menselijk welzijn.
Mijn empathisch vermogen zal ik benutten om u op de juiste wijze bij te kunnen staan. Ik wil mij inleven in uw situatie om mij vervolgens op de beste manier voor u te kunnen inzetten.Tevens spreek ik vloeiend Spaans.


Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website *

Een eerste intakegesprek is bij ons altijd gratis! De koffie en koek staan klaar.

Mijn specialisaties:

Echtscheiding
Scheiding van tafel en bed
Beëindiging samenleving
Ontbinding Geregistreerd Partnerschap
Afwikkeling Huwelijksvoorwaarden
Boedelverdelingen
Echtscheidingsconvenant/Ouderschapsplan
Partner- en kinderalimentatie
De echtelijke woning
Gezag/Omgang
Ondertoezichtstelling/Uithuisplaatsing
Erkenning en adoptie
Curatele, bewind en mentorschap
Naamrecht
Executieveiling


Conchita van Rooij heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel Conchita van Rooij nu!
 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € ,-
 • Juridische brief:
  € ,-
 • Procederen:
  € ,-
 • Bemiddeling:
  € ,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € ,-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € ,-
 • Artikelen van Conchita van Rooij

  Gepubliceerd op: 18-12-2015

  Abogado hispanohablante en Derecho Holandés ¿Busca un abogado hispanohablante en Holanda? Un abogado que le ayude...lees verder