Elise van Es

Elise van Es
Neem hier contact met mij op!

Advocaat - Jurist

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Elise van Es is een succesvolle, gedreven advocaat op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en familierecht.

Elise presteert uitstekend in een dynamische werkomgeving en past zich moeiteloos aan de constant veranderende eisen van de rechtspraak aan. Detailgericht, doelbewust en heeft meer dan 8 jaar werkervaring, waarin veelal positieve resultaten zijn behaald. Goed in zaken voorbereiden, onderzoek doen en het opstellen van juridische documenten. Pakt zaken met overtuiging en een analytische blik aan.

Elise bedient de zakelijke markt binnen het SME segment. Als arbeidsrecht advocaat is Elise actief met arbeidszaken van met name het hogere management, ontslag van statutair directeuren, reorganisaties, geschillen met aandeelhouders en fusies en overnames. Zaken waarin Elise uitblinkt zijn het concurrentiebeding, beëindigingsregelingen, ontbindingszaken, arbeidsconflicten en collectief ontslag. Tevens voert zij procedures op het gebied van medezeggenschapsrecht aan de zijde van zowel de OR als aan de zijde van de werkgever.

Als ondernemingsrecht advocaat is zij een betrokken partner en juridisch adviseur in het brede speelveld van ondernemingsrecht waar de aandacht uitgaat naar de belangen die samenkomen in de vennootschap en adequate regelgeving. Elise heeft daarbij een open blik en een belangrijke oriëntatie op de ontwikkelingen in de dagelijkse bedrijfsvoering
Elise communiceert helder en precies en heeft daarbij een goed gevoel voor verhoudingen in organisaties. Sensitiviteit en politiek gevoel is uitstekend ontwikkeld. Elise is zeer gemotiveerd om kwaliteit te leveren. Zij is vasthoudend in uitdagingen en lost het op. Zij krijgt dan ook zonder uitzondering zeer enthousiaste evaluaties van cliënten.

Als advocaat sta ik diverse partijen bij. Of u nu werknemer of werkgever bent, ex-partner verwikkeld in een echtscheiding of een ondernemer met een juridisch conflict. Vaak zijn er veel meer oplossingen mogelijk, dan wordt gedacht. Ik heb oog voor zowel emotionele als zakelijke kant van uw kwestie: zacht op de persoon hard op de zaak.

Elise van Es is op 16-4-2017 beoordeeld

Recensie:  

Snelle reactie op mijn vraag en ook navraag bij collega gedaan voor alle zekerheid. komt goed en betrouwbaar over op deze manier.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € 100,-
 • Juridische brief:
  € 500,-
 • Procederen:
  € 2500,-
 • Bemiddeling:
  € 995,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € 195,-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € 195,-