Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Estate planning

Estate planning is nalatenschapsplanning. Nalatenschapsplanning kunt u het beste laten doen door een expert. Onze juristen en fiscaal juristen hebben jarenlange ervaring op het gebied van estate planning en nalatenschapsplanning en kunnen u daardoor uitstekend adviseren. De estate planning expert die u via ons inschakelt zal met u uw fiscale, juridische en financiele positie bepalen en u van daaruit begeleiden bij het plannen van uw vermogen. En niet alleen uw nalatenschap, ook op dit moment en de komende jaren.

Op deze pagina vindt u onze estate planning fiscalisten en fiscaal juristen. Kiest u gerust zelf uw expert, maar wilt u hulp bij het kiezen van uw estate planning expert? Geen probleem, klik op onderstaande button en wij helpen u direct.

U vindt onze estate planners door het hele land. Kijk hieronder voor een estate planner in uw eigen woonplaats of omgeving:

Amsterdam

Breda

Den Haag

Eindhoven

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Estate planning expert

Onze estate planning experts zijn juristen, fiscalisten of fiscaal juristen. Op deze manier bent u er zeker van dat u wordt geholpen door een expert die ervaring heeft op het gebied van juridische, fiscale en financiele zaken. Dit voorkomt dat u nu of later vragen krijgt van bijvoorbeeld de belastingdienst waar u niet op zit te wachten.

Als estate planner voor uw nalatenschapsplanning bekijken wij uw huidige situatie. Financieel, juridisch en fiscaal. Op die manier kunnen wij samen met u een plan opstellen zodat u, uw bedrijf, uw partner en uw kinderen onbezorgd kunnen leven.

We adviseren nu zodat u weet wat u nu kunt besteden zodat u later onbezorgd van uw pensioen of oude dag kunt genieten. Daarnaast bespreken we graag hoe u uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk kunt nalaten aan uw partner en kinderen.

Nalatenschapsplanning

Nalatenschapsplanning is de Nederlandse vertaling van estate planning. Maar hoe werkt nalatenschapsplanning of estate planning? Hoe kunt u fiscaal, juridisch en financieel uw zaken regelen zonder dat u hoge kosten maakt aan juristen en fiscaal juristen?

Onze experts hebben jarenlange ervaring. Op fiscaal en juridisch gebied bij de grootste advieskantoren in Nederland. Nu werken onze juristen en fiscalisten voor zichzelf, met hun eigen kantoor en kunnen zij u met jarenlange ervaring adviseren met betrekking tot nalatenschapsplanning. En dan niet alleen met betrekking tot uw nalatenschap. Wij maken ook een planning voor nu en voor de komende jaren.

Daarbij houden wij rekening met alle aspecten. Bent u getrouwd of heeft u een samenlevingscontract? Bent u gescheiden of wat gebeurt er op het gebied van estate planning bij scheiding? Hoe oud zijn uw kinderen en wat gebeurt er als uw kinderen uw bedrijf overnemen of als uw kinderen uw bedrijf niet willen overnemen? En wilt u nu vast schenken aan kinderen en neven of nichten? Geen probleem ook mogelijkheden tot schenking en fiscaal aantrekkelijk schenken bespreken we graag met u.

Daarnaast bespreken we wat u nu aan inkomsten en uitgaven heeft. Dit doen onze estate planners om te bekijken wat er nu te besteden is en wat u overhoudt als u uw bedrijf bijvoorbeeld heeft verkocht. Zo kunnen we snel zien wat u nu en later kunt uitgeven. De rode lijn die wij hierin zien, is de leidraad voor verdere estate planning of nalatenschapsplanning.

U ziet snel wat er nu inkomt en wat u nu en in de toekomst te besteden heeft aan de hand van huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven. Hierbij leggen wij de nadruk op het juridische, fiscale en financiele aspect.

Zo bekijken wij de huidige fiscale en juridische regels en bespreken onze fiscalisten en fiscaal juristen graag met u wat de mogelijkheden zijn en hoe u kunt voorkomen dat u nu te veel belasting moet afdragen en dat uw partner of kinderen later te veel erfbelasting moeten betalen. 

U vindt onze estate planners door het hele land. Kijk hieronder voor een estate planner in uw eigen woonplaats of omgeving:

Amsterdam

Breda

Den Haag

Eindhoven

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Lees verder...