Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Interim fiscalist

Interim fiscalist

Interim fiscalist gezocht? Onze interim fiscalisten kunt u zelf online zoeken en kiezen. Wij zijn de enige in Nederland waar interim bedrijfsfiscalisten, fiscaal juristen, belastingadviseurs en interim fiscalisten zichzelf online aan u voorstellen.

Zo kunt u bekijken welke ervaring onze interim fiscalisten die u gezocht heeft hebben, wat hun specialisaties zijn, welke tarieven ze hanteren en wat dies meer zij.

Kosten interim fiscalist

U denkt misschien dat een interim fiscalist veel geld kost. Dat is niet zo. Via ons kiest u de interim fiscalist die bij u past en u regelt persoonlijk de tarieven. Wij zitten daar verder niet tussen. Hierdoor zijn de kosten veel lager dan bij reguliere bedrijven waar interimmers zich aanbieden of aan een opdracht proberen te komen.

Hierdoor zijn wij zowel voor bedrijven als voor interim fiscalisten een veel aantrekkelijkere partner dan de reguliere partijen. Juist daarom groeit LegalSpot op fiscaal gebied enorm.

Verschil fiscalist, fiscaal jurist, bedrijfsfiscalist en belastingadviseur

Natuurlijk is er onderscheid tussen interim fiscalisten. Want niet elke fiscalist is fiscaal jurist, bedrijfsfiscalist of enkel interim belastingadviseur.

Daarom is het fijn dat bij onze klantenservice enkel juristen werken die ervaring hebben als tax advisor en u daarom ook kunnen helpen als u de interim fiscalist die u gezocht heeft niet kunt vinden. 

Komt u er zelf niet uit? Vul dan via onderstaande button uw bedrijfsgegevens in en een korte beschrijving van de opdracht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om te bekijken welke interim fiscalist het beste bij uw opdracht, project of bedrijf past.

Interim fiscaal jurist

Een interim fiscaal jurist heeft u nodig als u op fiscaal en juridisch gebied alles binnen uw bedrijf op orde wilt brengen. Intern, maar ook extern. Voldoen uw overeenkomsten, facturen en andere fiscale zaken aan de huidige regelgeving? Interim fiscaal juristen zijn op de hoogte van de laatste jurisprudentie op fiscaal gebied en hebben vaak jarenlange ervaring bij middelgrote en grote fiscaal advieskantoren in Nederland en het buitenland.

Al deze kennis is nu voordelig voor u beschikbaar via onze interim fiscaal juristen. Zo hoeft u niet een fulltime fiscalist aan te nemen, maar schakelt u goedkoop een interim fiscalist in voor uw opdrachten of projecten.

Interim belastingadviseur

Een interim belastingadviseur bekijkt voor uw project of bedrijf alle belastingtechnische zaken. Interim belastingadviseurs hebben ervaring op gebied van salarisadministratie, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, jaarrekeningen en allerhande belastingzaken die binnen uw bedrijf verbeterd kunnen worden.

Interim fiscalist gezocht?

Wilt u puur de fiscale zaken van uw bedrijf laten nalopen, heeft u een fiscale scan van uw bedrijf nodig of wilt u kijken of het mogelijk is om nationaal of internationaal de belastingdruk te verlagen? Interim bedrijfsfiscalisten helpen u bij nationaal en internationaal zaken doen. Welke fiscale constructies nationaal en internationaal mogelijk zijn om uw belastingdruk te beperken. Maar ook of u fiscaal gezien aan alle vereisten voldoet. Bijvoorbeeld op gebied van jaarrekeningen, salarisadministratie en grensoverschrijdende situaties.

 

Lees verder...