Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Pensioenadvies

Pensioenadvies gezocht omdat u als ondernemer graag eens de kosten van goed pensioenadvies wilt vergelijken en bespreken? Dit kan natuurlijk voor uzelf als u werkgever of DGA bent, maar onze pensioenadviseurs helpen u ook als u een collectief pensioen voor uw werknemers wilt realiseren.

Wij bieden:

  • pensioenadvies voor ondernemers
  • pensioenadvies voor werkgevers
  • onafhankelijke pensioenadvies
  • stappenplan pensioenadvies

Pensioenadvies ondernemer

Pensioenadvies voor ondernemers is belangrijk. Voor nu en voor uw toekomst. Samen met onze pensioenadviseurs kunt u bekijken wat u nodig heeft als u met pensioen gaat en wat u daar nu aan kwijt bent.

Zo kunnen we kijken of er een gat in uw pensioen is dat moet worden opgevuld en maken we graag een plan voor jaren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u nadat u met pensioen gaat voldoende overhoudt, maar dat u nu ook nog gewoon kunt ondernemen zoals u dat wilt.

Hiermee bedoelen we zeker ook dat u in magere jaren gewoon kunt aanvullen met vettere jaren. Zodat u genoeg overhoudt voor uw pensioen, maar ook nu gewoon kan leven en ondernemen.

Pensioenadvies werkgever

Als werkgever is het mogelijk om uw medewerkers een collectief pensioen aan te bieden. Middels deze secundaire arbeidsvoorwaarden kunt u als werkgever fiscaal aantrekkelijk een pensioen aanbieden aan uw medewerkers.

Als werkgever is het niet verplicht om uw werknemers een pensioen aan te bieden. Valt u onder een cao? Dan kan het wel verplicht zijn.

Onafhankelijk pensioenadvies

Onze pensioenadviseurs geven u graag een gedegen en onafhankelijk pensioenadvies. Dit doen wij zo goedkoop en toch zo goed mogelijk. Niet voor niets hebben onze adviseurs al jaren ervaring.

En of u nu pensioenadvies in Limburg, Friesland, Noord Holland of Noord Brabant wilt, onze pensioenadviseurs zitten door heel Nederland en komen graag naar uw onderneming toe als dat nodig is.

Stappenplan pensioenadvies

Middels een duidelijk stappenplan komen wij tot uw pensioenadvies. Met dit stappenplan kijken onze pensioenadviseurs naar uw situatie nu en naar de verwachtingen voor de komende jaren. Aan de hand daarvan krijgt u een duidelijke visualisatie van de mogelijkheden. Doordat we niet enkel een eenmalig advies geven maar u het liefst de komende jaren begeleiden en adviseren, kunnen we heel nauwkeurig bepalen hoe uw pensioen er uit zal zien en wat dat nu gaat kosten.

Het door ons gehanteerde stappenplan voor pensioenadvies is uniek in Nederland en geeft u als werkgever, ondernemer of DGA een goede inkijk in uw pensioen.

Van Limburg, Friesland, Noord Holland of Noord Brabant tot Groningen, onze pensioenadviseurs zitten door heel Nederland en komen graag naar uw onderneming toe als dat nodig is of als u dat wenst.

 

Lees verder...