Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Fiscaal advies voor ondernemers

Fiscaal advies voor ondernemers helpt u als directeur van een bedrijf of organisatie, maar zeker ook als eigen ondernemer! Het is belangrijk om uw belastingzaken goed op orde te hebben. Zowel zakelijk als privé.

Heeft u bijvoorbeeld 5 procent van de aandelen in een B.V. of N.V. en bent u Directeur-Grootaandeelhouder (DGA)? Dan moet u bekijken hoe u pensioen opbouwt of wat er verandert als u gaat trouwen, een samenlevingscontract aangaat of als een echtscheiding aanstaande is.

Fiscaal advies als ondernemer is ook belangrijk als u geld uit uw onderneming wil halen. Bijvoorbeeld om te investeren in andere projecten of prive.

Startende ondernemers en belasting

Mocht u net starten met uw onderneming en voor het eerst te maken krijgen met vennootschapsbelasting of juist aan de vooravond staan van een fusie of een overname? Dan is het verstandig om u goed te laten adviseren door de beste fiscalisten van Nederland zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Stel gratis en vrijblijvend online vragen aan fiscalisten of maak direct een afspraak op www.LegalSpot.nl.

Lees verder...