Floor Holstege

Floor Holstege
Neem hier contact met mij op!

Advocaat - Mediator

Uw eerste gesprek is gratis!

Over mij
Ons kantoor is uitsluitend gespecialiseerd in het familierecht. Wij treden in familiezaken op voor een van beide partijen maar behandelen ook zaken op basis van mediation. Wij zijn aangesloten bij de Vfas en de Mfn. Wij werken, indien de zaak dit vereist, ook samen met (kinder)psychologen en met financieel experts.

Floor Holstege is op 06-8-2017 beoordeeld

Recensie:  

I had a talk with Floor on my issue. She was very quick to answer. very much passionate and put a lot of time to listen and answer all my questions. Recommended.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Floor Holstege is op 05-2-2017 beoordeeld

Recensie:  

Floor Holstege heeft mij afgelopen jaar bijgestaan in een echtscheidingszaak. Er waren 2 bijzondere juridische punten in mijn zaak, en Floor heeft dit snel, maar goed uitgezocht om ons standpunt hierin te bepalen. Er is duidelijk overlegt, en ten ten alle tijde is mijn wens beslissend geweest. Dankzij duidelijke communicatie naar de tegenpartij van ons standpunt m.b.t. tot de 2 lastige punten heeft ze de tegenpartij aan de overlegtafel gekregen en hebben we in 1 middag de principes van een vaststellingovereenkomst weten te bereiken met mijn ex-partner. Hierna natuurlijk nog wel wat details, maar uiteindelijk is het voor beide partijen redelijk afgerond zonder jarenlang touwtrekken zodat we beide verder kunnen met ons leven. De facturatie was ook duidelijk, en er is naar mijn idee geen minuut meer geschreven dan dat er daadwerkelijk gewerkt is.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

 • 15 jaar ervaring
 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € 225,-
 • Juridische brief:
  € 225,-
 • Procederen:
  € ,-
 • Bemiddeling:
  € ,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € 225,-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € 225,-