Ingrid van den Heuvel-Beerens

Ingrid van den Heuvel-Beerens
Neem hier contact met mij op!

Advocaat - Mediator

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Ingrid (1985) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht waar zij vervolgens een master Strafrecht heeft afgerond. Tijdens haar studietijd was zij werkzaam als buitengriffier op de strafsectie van de rechtbank te Utrecht. In 2009 is zij beëdigd als advocaat.

Per 1 januari 2016 is Ingrid haar eigen advocatenkantoor gestart. Haar kantoor is gevestigd in het Element Offices kantoorgebouw gelegen in het winkelcentrum Vleuterweide.

Ingrid onderscheidt zich door haar praktische en betrokken aanpak. Zij zet zich volledig in voor uw zaak. Zij hecht veel waarde aan het op peil houden van haar kennis en kwaliteit. Zij is zich bewust van de verantwoordelijkheid die familie-, jeugd- en strafzaken met zich meebrengen. Haar aanpak kenmerkt zich ook door haar duidelijke en kritische houding in de samenwerking met haar client.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt zich ook aanmelden voor het gratis spreekuur, wekelijks op vrijdagochtend.

Ingrid van den Heuvel-Beerens is op 16-3-2016 beoordeeld

Recensie:  

Ingrid is erg rustig en beheerst, wat mij erg hielp om zelf ook een kalme visie te houden op de situatie. Daarnaast sprak het mij heel erg aan dat ze ook rekening houdt met je gevoel t.o.v. de situatie, je kan rustig je ei bij haar kwijt en ze is altijd bereidt om naar je te luisteren. Ze is erg goed bereikbaar en ik heb echt het gevoel dat er altijd iemand voor me klaar staat. Mij heeft ze in ieder geval goed geholpen om me niet hopeloos verloren te laten voelen, maar me achter gelaten met een gevoel van zekerheid, meer kennis en daarnaast een gevoel dat er altijd iemand is die mij helpt als ik het nodig heb.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

  • Vanaf 2009 beëdigd als advocaat.
  • Aspirant-lid vFAS
  • Artikelen van Ingrid van den Heuvel-Beerens

    Gepubliceerd op: 29-1-2016

    Echtscheidingsprocedure starten Echtscheidingsprocedure starten? Een scheiding brengt allerlei emoties met zich mee zoals...lees verder