Jacqueline Lauwen

Jacqueline Lauwen
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Over mij
In 1998 ben ik beëindigd als advocaat en sindsdien ben ik in Oss en omgeving als advocaat werkzaam. Aanvankelijk in alle rechtsgebieden, maar sinds 2007 heb ik mijzelf gespecialiseerd in het arbeidsrecht, en heb ik de specialisatie-opleiding bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) met succes afgerond.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer, eerst bij van Zandvoort en Lauwen advocaten, en vanaf 2014 ben ik partner bij Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor. Sinds 2013 verricht ik als specialist arbeidsrecht als advocaat ook werkzaamheden voor Bernhaege advocaten te Veghel.

Indien behoefte bestaat aan referenties, kunnen deze uiteraard worden verstrekt, een beperkt aantal staat op de website van Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor en op mijn LinkedIn pagina vermeld.

Passie voor het vak hebben, maar ook oog hebben voor maatschappelijke zaken. Dat vind ik belangrijk. Vandaar dat ik onder andere lid ben van diverse besturen, waaronder NOVO (Netwerk Ondernemende Vrouwen Oss). Daarnaast neem ik deel in de ledenraad van de Rabobank Oss-Bernheze. Jaarlijks steun ik een aantal non-profit organisaties en/of verenigingen en activiteiten die in het Osse centrum worden georganiseerd. Natuurlijk ben ik er ook trots op in Oss te mogen ondernemen en gebruik het Dat is Oss logo!

Als ondernemer heb ik het altijd prettig gevonden mij van tijd tot tijd tot vakbekwame mensen te wenden. Mensen die mij konden bijstaan met advies, met wie ik kon sparren over ideeën of problemen, of die me konden helpen een project op de juiste manier aan te pakken. Hierin heb ik ervaren, dat het noodzakelijk is, dat mensen, mij en mijn bedrijf begrepen
.
Daarom vind ik het belangrijk, dat ik dezelfde taal spreek, als de mensen en bedrijven die ik bijsta, zodat ze mij en mijn adviezen begrijpen. Geen hoogdravende en onbegrijpelijke woorden, geen pagina’s dikke adviezen die vooral veel kosten en vaak te weinig opleveren, maar gewoon een goed en helder advies. Graag stel ik mijn opgedane ervaring op het gebied van arbeidsrecht beschikbaar, ervaring door successen en door fouten, om daarmee mensen en ondernemers te helpen.


Jacqueline Lauwen heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel Jacqueline Lauwen nu!
 • https://www.linkedin.com/in/jacquelinelauwen
 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € 175 excl. BTW,-
 • Juridische brief:
  € 100 excl. BTW,-
 • Procederen:
  € 2500 excl. BTW en verschotten,-
 • Bemiddeling:
  € 500 excl. BTW,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € 225 excl. BTW,-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € 195 excl. BTW,-