...

Juridisch adviesbureau Amsterdam

Vind uw juridisch adviesbureau in Amsterdam en omgeving

Het juridisch adviesbureau van Sylvia is de aangewezen partij voor arbeidsrechtelijk en huurrechtelijk advies voor particulieren en bedrijven.


Het juridisch adviesbureau in Amsterdam van Tony kan u als particulier en bedrijf nationaal en internationaal helpen op gebied van civiel rechtelijke zaken.

Juridisch adviesbureau Amsterdam

Juridisch adviesbureau Amsterdam? Wij werken met goede en betaalbare full service, niche en boutique juridisch adviesbureaus in Amsterdam. Wat dat inhoudt? Dat betekent dat wij werken met grote en kleine adviesbureaus in Amsterdam die juristen binnen elk rechtsgebied hebben. Daarnaast vindt u bij ons adviesbureaus die zich toegelegd hebben op één rechtsgebied, maar die dan ook wel de absolute specialist zijn binnen dat rechtsgebied.

Wat kosten juridisch adviesbureaus in Amsterdam?

De kosten van elk juridisch advieskantoor in Amsterdam zijn bij ons helder. Al onze bureaus zijn open over de kosten. Vaste tarieven vindt u op de profiel pagina, maar elke zaak is anders. Dat begrijpt u ook. Daarom bespreken onze juristen graag vooraf met u wat de kosten zijn en welke uurtarieven worden gerekend en welke vaste tarieven mogelijk zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En dat is wel zo eerlijk. Niet voor niets groeit ons netwerk van juridisch adviesbureaus in Amsterdam snel.

Maar u stelt ons de vraag over kosten niet voor niets. U wilt een antwoord op de vraag wat de kosten van een juridisch adviesbureau zijn. Daarom geven we graag aan dat uurtarieven uiteenlopen van 100 tot 250 euro per uur. Maar schrik niet. Voor veel oplossingen zijn goedkope vaste tarieven mogelijk.

Wat moet u weten als u een juridisch adviesbureau in Amsterdam wilt inschakelen?

Als u een juridisch adviesbureau wilt inschakelen heeft u zelf vaak al voor ogen wat uw situatie is, wat voor jurist u wilt en welke kosten u redelijk vindt. Dan is t fijn dat wij juist deze criteria overzichtelijk op een rij hebben gezet zodat u het beste juridisch adviesbureau in Amsterdam vindt tegen het juiste tarief.

5 tips bij inschakelen van een juridisch adviesbureau in Amsterdam

Daarom geven wij u graag vijf tips waar u op moet letten als u een juridisch adviesbureau in Amsterdam wilt inschakelen:

  1. Bent u particulier of bedrijf? Sommige adviesbureaus helpen enkel particulieren, anderen helpen juist liever bedrijven
  2. Bepaal of u een juridisch adviesbureau in uw eigen regio wilt
  3. Bepaal het maximale bedrag dat u wilt uitgeven
  4. Onderzoek of u een rechtsbijstandsverzekering heeft, u mag ook dan gewoon uw eigen jurist kiezen
  5. Kies een juridisch adviesbureau uit de getoonde profielen

En komt u er onverhoopt toch niet uit? Dan is het goed te weten dat onze klantenservice wordt bemand door universitair opgeleide juristen die exact weten welk juridisch adviesbureau in Amsterdam het beste kan helpen bij uw specifieke zaak.