Vraag hier uw brief aan

Juridische brief

Juridische brief? Onze juristen leveren snel en voordelig juridische brieven. Als u juridische stappen wilt ondernemen zijn deze brieven erg belangrijk. Het is maatwerk en het zorgt ervoor dat u een sterke positie inneemt richting de tegenpartij.

Wat krijgt u bij een juridische brief opstellen?

Nadat de bestelling voor de juridische brief is binnengekomen belt de adviseur u - op werkdagen - binnen 24 uur voor een kort intakegesprek zodat duidelijk wordt wat voor brief moet worden opgesteld. In het weekend zullen we ook kijken of we binnen 24 uur contact op kunnen nemen, maar kunnen we dit niet beloven. 24 uur na dit gesprek ontvangt u het concept en kunt u één keer om aanpassing vragen. Dit kunt u doen binnen 30 dagen na de bestelling. Na deze revisie of bij akkoord voor verzending verstuurt de adviseur de brief aangetekend op zijn of haar briefpapier en ondertekend naar de door u gewenste partij.

Wat krijgt u niet bij juridische brief laten opstellen?

Bij deze bestelling zit geen juridisch advies, maar u kunt de kosten daarvan altijd aanvragen tijdens het intakegesprek of na het verzenden van de brief of het ontvangen van een reactie. Wilt u liever wel juridisch advies, kies dan voor de optie eenmalig advies.

Waarom u geen voorbeeld juridische brief moet gebruiken

Op internet vindt u waarschijnlijk wel een voorbeeld juridische brief. Deze voorbeelden zijn zeker bruikbaar, maar toch minder waardevol dan u denkt. U moet zelf alles invullen en dat is lastiger dan u denkt. Voorbeeld juridische brieven werken dan ook vaak enkel als lokkertje. Ze worden aangeboden om u uiteindelijk toch nog een jurist of advocaat te laten inschakelen. Wij werken niet omslachtig en daarom kunt u hier direct uit verschillende juridische brieven kiezen. Vul simpelweg het contactformulier in en leg zo uitgebreid mogelijk uit waarom u een juridische brief wilt versturen, dan regelen we dat meteen voor u.

Wat zijn de kosten van juridische brieven?

Een juridische brief opstellen kost 40 euro. Voor veertig euro krijgt u maatwerk van onze juristen. Wij leveren ontzettend veel juridische brieven, dus eigenlijk kunnen we elke aanvraag behandelen. Voorbeelden van juridische brieven die we leveren bij:

  • afsluiting
  • alimentatie
  • concurrentiebeding
  • echtscheiding
  • eindafrekening
  • huur
  • incasso
  • ingebrekestelling
  • schadevergoeding