Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Interim jurist

Interim jurist

Interim jurist gezocht? Onze interim juristen kunt u zelf online zoeken en kiezen. Wij zijn de enige in Nederland waar interim bedrijfsjuristen en interim juristen zichzelf online aan u voorstellen.

Zo kunt u bekijken welke ervaring onze interim juristen die u gezocht heeft hebben, wat hun specialisaties zijn, welke tarieven ze hanteren en wat dies meer zij.

Wat kosten interim juristen?

U denkt misschien dat interim juristen veel geld kosten. Dat is niet zo. Via ons kiest u de interim jurist die bij u past en u regelt persoonlijk onderling de tarieven. Wij zitten daar verder niet tussen. Hierdoor zijn de kosten veel lager dan bij reguliere bedrijven waar interimmers zich aanbieden of aan een opdracht proberen te komen.

Hierdoor zijn wij zowel voor bedrijven als voor interim juristen een veel aantrekkelijkere partner dan de reguliere partijen. Juist daarom groeit LegalSpot op juridisch gebied enorm.

Waarom interim juristen inschakelen verstandig is

Waarom een fulltime bedrijfsjurist inhuren als u ook op projectbasis of voor een bepaalde periode een interim jurist kunt inschakelen?

Een fulltime bedrijfsjurist inhuren is eigenlijk altijd duurder dan een interim jurist. Voornamelijk ook omdat u geen rekening hoeft te houden met arbeidsrechtelijke voorwaarden en mogelijke kosten bij ontslag.

En weet u niet welke interim jurist het beste bij u of uw bedrijf past? Bij onze klantenservice werken enkel juristen die ervaring hebben als legal consultant en bedrijfsjurist en u daarom ook kunnen helpen als u de interim jurist die u gezocht heeft niet direct kunt vinden. 

Komt u er zelf niet uit? Vul dan via onderstaande button uw bedrijfsgegevens in en een korte beschrijving van de opdracht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om te bekijken welke interim jurist het beste bij uw opdracht, project of bedrijf past.

Interim juridisch advies

Een interim jurist heeft u nodig als u op juridisch gebied alles binnen uw bedrijf op orde wilt brengen. Intern, maar ook extern. Voldoen uw overeenkomsten, facturen en andere juridische zaken aan de huidige regelgeving? Interim juristen zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en jurisprudentie op juridische gebied en hebben vaak jarenlange ervaring bij middelgrote en grote bedrijven en advocatenkantoren in Nederland en het buitenland.

 

Lees verder...