Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Interim jurist arbeidsrecht

Interim juristen arbeidsrecht helpen u direct met arbeidsrechtelijk advies. Als u juristen arbeidsrecht nodig heeft voor een korte periode of juist voor langere duur gebruik wilt maken van een interim jurist arbeidsrecht.

Wat doet een interim jurist arbeidsrecht?

Onze interim juristen gespecialiseerd in arbeidsrecht helpen u op projectbasis, maar ook als u een vacature heeft die tijdelijk moet worden opgevuld. Hierbij kunt u zeker ook denken aan het inhuren van interim juristen als een medewerker met ziek is of met zwangerschapsverlof is.

Zwangerschapsverlof en ziekte zijn veelgehoorde redenen om interim professionals in te zetten. Onze juristen arbeidsrecht vangen dit verlof altijd goed op en hebben dusdanig veel ervaring op gebied van arbeidsrecht dat ze snel uw processen en bedrijfssituatie door hebben.

Wanneer kan ik een interim jurist arbeidsrecht inschakelen?

Eigenlijk kunt u altijd een interim jurist arbeidsrecht inschakelen. Maar wij werken het liefst zo helder en voordelig mogelijk. Daarom kunt u vooraf samen met de jurist van uw keuze bespreken hoe interim implementatie zo goed en voordelig mogelijk kan.

Wanneer u een project heeft en bijvoorbeeld voor een reorganisatie staat of als blijkt dat projecten vertraging oplopen door onderbezetting of door tekort aan kennis en ervaring, kunt u het beste een interim jurist inschakelen.

En heeft u een onvervulde vacature of krijgt u te maken met een langdurig zieke of een zwangerschapsverlof van een of meer van uw medewerkers? Bespreekt u dan gerust hier met onze interim arbeidsrecht professionals hoe zij dit kunnen opvangen.

Wat kost een interim jurist arbeidsrecht?

Laten we voorop stellen dat er bij ons geen bemiddelingskosten zijn en dat u ons niet betaalt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij “er tussen zitten” en dat u daardoor veel meer kosten maakt dan u eigenlijk wenst. Dat een uurtarief of vast tarief bijvoorbeeld dubbel zo hoog zijn als u een interim jurist inschakelt is dus verleden tijd.

De kosten van een interim jurist arbeidsrecht ziet u overzichtelijk op het profiel van onze juristen. En wilt u hierover praten over de exacte kosten of wilt u de kosten in details uitwerken? Wij snappen dat elk project of elke interim opdracht een unieke aanpak vereist. Legt u online uw situatie voor aan onze interim juristen, dan kunnen zij zich vast inlezen en u ontvangt meteen het directe telefoonnummer zodat u de mogelijkheden en kosten kunt bespreken en een afspraak met de interim jurist arbeidsrecht van uw keuze kunt maken.Lees verder...