Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Interim jurist bestuursrecht

Interim juristen bestuursrecht helpen u direct met bestuursrecht advies voor publiekrechtelijke en privaatrechtelijke opdrachtgevers. Als u juristen bestuursrecht nodig heeft voor een korte periode of juist voor langere duur gebruik wilt maken van een interim jurist bestuursrecht.

Wat doet een interim jurist bestuursrecht voor u?

Onze interim juristen gespecialiseerd in bestuursrecht helpen u op projectbasis, maar ook als u een vacature heeft die tijdelijk moet worden opgevuld. Hierbij kunt u zeker ook denken aan het inhuren van interim juristen als een medewerker ziek is of met zwangerschapsverlof is.

Zwangerschapsverlof en ziekte zijn veelgehoorde redenen om interim professionals in te zetten. Onze juristen bestuursrecht vangen dit verlof altijd goed op en hebben dusdanig veel ervaring op gebied van bestuursrecht dat ze snel uw processen en bedrijfssituatie door hebben.

En wilt u niet vast zitten aan een werknemer met een vast contract door fulltime een jurist in dienst te nemen? Dan is het inhuren van een interim jurist een goede oplossing. Zo kunt u besluiten dat u iemand enkel voor een project of bepaalde periode aanneemt zonder dat achteraf een kostbare ontslagprocedure hoeft te worden gevolgd.

Onze interim juristen gespecialiseerd in bestuursrecht adviseren u bij het tot stand komen van besluiten en overeenkomsten. Veel voorkomende zaken hierbij zijn MER-procedures en omgevingsstudies. Mocht u bezwaar willen maken of in beroep willen gaan via een juridische procedure, dan staan onze interim juristen bestuursrecht voor u klaar. Ze kunnen u adviseren op gebied van Wet Ruimtelijke Ordening, Wet Algemene Bepalingen Bestuursrecht (WABO), en de Tracéwet of een tracébesluit.

Wanneer kan ik een interim jurist bestuursrecht inschakelen?

Eigenlijk kunt u altijd een interim jurist bestuursrecht inschakelen, of u nu een publiekrechtelijke of privaatrechtelijke organisatie bent. Wij werken het liefst zo helder en voordelig mogelijk. Daarom kunt u vooraf samen met de jurist van uw keuze bespreken hoe interim implementatie zo goed en voordelig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Wanneer u een project heeft op gebied van Ruimtelijke Ordening of vergunningtrajecten of als blijkt dat projecten vertraging oplopen door onderbezetting of door tekort aan kennis en ervaring, kunt u het beste een interim jurist bestuursrecht inschakelen.

En heeft u een onvervulde vacature of krijgt u te maken met een langdurig zieke of een zwangerschapsverlof van een of meer van uw medewerkers? Bespreekt u dan gerust hier met onze interim bestuursrecht professionals hoe zij dit kunnen opvangen.

Wat kost een interim jurist bestuursrecht?

Laten we voorop stellen dat er bij ons geen bemiddelingskosten zijn en dat u ons niet betaalt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij “er tussen zitten” en dat u daardoor veel meer kosten maakt dan u eigenlijk wenst. Dat een uurtarief of vast tarief bijvoorbeeld dubbel zo hoog zijn, zoals bij andere aanbieders, als u een interim jurist inschakelt is dus verleden tijd.

De kosten van een interim jurist bestuursrecht ziet u overzichtelijk op het profiel van onze juristen. En wilt u hierover onderhandelen of wilt u de kosten in details uitwerken? Wij snappen dat elk project of elke interim opdracht een unieke aanpak vereist. Legt u online uw situatie voor aan onze interim juristen, dan kunnen zij zich vast inlezen en u ontvangt meteen het directe telefoonnummer zodat u de mogelijkheden en kosten kunt bespreken en een afspraak met de interim jurist bestuursrecht van uw keuze kunt maken.

 

Lees verder...