Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Kerkrecht in Nederland

Kerkrecht, ook wel canoniek recht, is een niche. Maar daarom minstens zo belangrijk als de grote rechtsgebieden. Kerkrecht blijft in Nederland een grote rol spelen. Gespecialiseerde juristen kerkrecht vindt u direct op deze pagina of zoekt u via LegalSpot. Hier kunt u uw vraag voorleggen aan de beste juristen kerkrecht.

Echtscheiding: het geloof en de kerk

Ook al krijgt u er misschien niet elke dag mee te maken, het is voor grote delen van de Nederlandse bevolking erg belangrijk. Bent u getrouwd voor de kerk, maar ligt u nu in een echtscheiding? Dan is het fijn om te weten wat advocaatkosten voor een echtscheiding zijn. En ook al bent u gescheiden en is uw burgerlijk huwelijk ontbonden, dan is het goed te beseffen dat uw kerkelijk huwelijk nog blijft gelden en u dit dus afzonderlijk moet regelen.

Jurist Kerkrecht zoeken, vergelijken en boeken

Laat u ook adviseren als u vragen heeft over kerkelijk vastgoed, bijvoorbeeld hoe de verhuur van de kerk moet worden geregeld, of wat er geregeld moet worden als verhoudingen tussen het bestuur van de kerk en de voorganger of priester verandert? Of als u wordt gediscrimineerd vanwege uw geaardheid? Dan komt het discriminatieverbod om de hoek kijken en is het belangrijk om u te laten bijstaan door een jurist kerkrecht van LegalSpot.nl.

Stel gratis en vrijblijvend online een vraag of maak een afspraak met de jurist kerkrecht van uw keuze.

Lees verder...