Kim Steenbergen - van Straten

Kim Steenbergen - van Straten
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Kim heeft haar studie Nederlands Recht in 2008 afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie is Kim werkzaam geweest als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Best en als buitengriffier bij Rechtbank Oost-Brabant te ‘s-Hertogenbosch.

Direct na haar studie is Kim begonnen als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor met een algemene praktijk. Bij dit kantoor heeft zij veel ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Om haar ambities en ondernemerschap verder vorm te geven heeft Kim in 2015 het kantoor BvR Advocatuur opgericht.

Kim treedt op voor zowel particulieren als bedrijven. Door haar klantgerichte aanpak te combineren met het denken in kansen en mogelijkheden streeft ze ernaar om ieder juridisch geschil op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, gaat ze de gang naar de rechter zeker niet uit de weg.

Haar werkwijze wordt door anderen omschreven als vastberaden en betrokken, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de impact van een juridisch geschil op de cliënten. Bij elke zaak is het haar doel om het geschil naar volle tevredenheid van de cliënten af te wikkelen met behulp van al haar juridische kennis, ervaring en deskundigheid.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt er een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten. Een scherp all-in uurtarief en duidelijke taal zorgen ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Kim Steenbergen - van Straten is op 28-8-2017 beoordeeld

Recensie:  

ik heb 1 x met een cliënt een afspraak gehad bij Kim Steenbergen. Ze toonde zich betrokken en heeft kennis van zaken. omdat ik niet de betaler ben heb ik geen inzicht inde kosten

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € gratis,-
 • Juridische brief:
  € afhankelijk van situatie,-
 • Procederen:
  € ,-
 • Bemiddeling:
  € ,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € 217 00 (all-in uurtarief exclusief BTW kosten derden en verschotten),-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € 217 00 (all-in uurtarief exclusief BTW kosten derden en verschotten),-