Kim Steenbergen - van Straten

Kim Steenbergen - van Straten
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Kim is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en begonnen als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor. Bij dit kantoor heeft zij veel ervaring opgedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Ze treed op voor zowel particulieren als bedrijven. Hierbij is het uitgangspunt om het geschil op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, gaat ze de gang naar de rechter zeker niet uit de weg. Haar aanpak wordt door anderen omschreven als vastberaden en betrokken. Hierbij houdt Kim altijd rekening met de impact van een juridisch geschil op haar cliënten. Bij elke zaak is haar doel om het geschil tot een zo’n goed mogelijk einde te brengen met behulp van al haar juridische kennis, ervaring en deskundigheid.

Kim werkt met een scherp all-in uurtarief (incl. kantoorkosten) van € 170,00 excl. BTW en waar mogelijk een vaste prijs of prijsafspraak. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt er een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten. Dus loop gerust eens binnen.

Kim Steenbergen - van Straten is op 28-8-2017 beoordeeld

Recensie:  

ik heb 1 x met een cliënt een afspraak gehad bij Kim Steenbergen. Ze toonde zich betrokken en heeft kennis van zaken. omdat ik niet de betaler ben heb ik geen inzicht inde kosten

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit: