Maartje Braat

Maartje Braat
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Mijn naam is Maartje Braat en samen met mijn kantoorgenoot Brenda van Haeften, hebben wij ons eigen kantoor Van Haeften & Braat Advocaten. Ons kantoor is gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht. U kunt bij ons terecht voor advies en deskundige begeleiding bij onder meer scheiding, alimentatie, gezagskwesties en omgangsregelingen.  

Ik ben in 2004 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en ben direct daarna beëdigd tot advocaat. Tevens ben ik enige jaren werkzaam geweest als senior gerechtssecretaris bij de familiekamer van het gerechtshof Den Haag. Mijn ervaring binnen de rechtspraak heeft mij inzicht gegeven in de wijze waarop rechters tot een beslissing komen en stelt mij in staat doelgericht te procederen, zonder daarbij onnodige kosten te maken. 

Wel zal ik mij altijd inspannen om een zaak in onderling overleg te regelen en daarbij op zoek te gaan naar een oplossing die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is, ook op de lange termijn.

Bij ons kantoor staan onze cliënten en hun belangen altijd centraal. Wij nemen de tijd om uw zaak met u te bespreken en voor te bereiden. Onze ervaring leert dat mensen die te maken krijgen met familierechtelijke kwesties vaak in een emotioneel moeilijk proces zitten. Voor ons staat een goede bereikbaarheid en betrokkenheid om deze reden altijd voorop. Waar nodig werken wij samen met deskundigen uit andere disciplines. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan (kinder)psychologen, notarissen en fiscalisten. 

Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maartje Braat is op 26-8-2017 beoordeeld

Recensie:  

Gewoon en eerlijk!!!

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Maartje Braat is op 17-6-2017 beoordeeld

Recensie:  

Maartje is deskundig en weet waar ze het over heeft. Tarief is heel redelijk. Jammer dat ze net met all in prijzen werkt. Ze werkt doortastend en legt alles goed uit. Aanrader

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

 • Gerechtshof Den Haag
 • Universiteit Leiden
 • University of Ottawa
 • Eenmalig advies van 45 minuten:
  € gratis,-
 • Juridische brief:
  € -,-
 • Procederen:
  € ,-
 • Bemiddeling:
  € ,-
 • Uurtarief voor bedrijven:
  € 175 - ex btw incl. kantoorkosten,-
 • Uurtarief voor particulieren:
  € 175 - ex btw incl. kantoorkosten,-