Marc Mutgeert

Marc Mutgeert
Neem hier contact met mij op!

Jurist

Uw eerste gesprek is gratis!

Over mij
Als juridisch en financieel consultant helpt Marc particulieren en bedrijven bij het oplossen van juridische en financiële problemen.

Dreigt persoonlijk faillissement? Bijvoorbeeld door bestuurdersaansprakelijkheid bij uw bedrijf? Of executieverkoop vanwege een hypotheekachterstand?

Marc is de specialist die ook op het allerlaatste moment een persoonlijk faillissement of executieverkoop kan voorkomen.
Als u denkt dat er geen redden meer aan is en uw bedrijf failliet gaat, uw huis via executieverkoop verkocht wordt en persoonlijk faillissement dreigt, is Marc degene die nog kan helpen om die problemen te voorkomen. Hij bewijst dagelijks dat die mogelijkheden er zijn en laat u dat ook graag zien.

Ook is Marc gespecialiseerd in het herstructureren van bedrijven zodat schulden kunnen worden voldaan en een faillissement kan worden voorkomen.

Tot slot kan hij u helpen om bestuurdersaansprakelijkheid te beperken door bijvoorbeeld een andere rechtsvorm te kiezen voor uw bedrijf.

Marc Mutgeert is op 05-9-2016 beoordeeld

Recensie:  

Werd nog dezelfde dag terug gebeld, vrijdag, en meteen een afspraak gemaakt voor de woensdag erna. Zaak word vanaf 5-9 met enige spoed in behandeling genomen en er werd op mail en telefoon snel gereageerd. Nu hopen dat de zaak gaat lopen zoals afgesproken.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

  • Marc heeft gedupeerden van de DSB Bank bijgestaan om compensatie te krijgen
  • Directeur financieel adviesbureau
  • Actief als financieel dienstverlener sinds 1997