Mark Teurlings

Mark Teurlings
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Omdat ik meer dan 20 jaar geleden direct als zelfstandig advocaat begon heb ik kennis genomen van praktisch elk vakgebied. Door mijn brede kennisvergaring merk ik dat ik cliënten op vele vakgebieden kan adviseren en eventueel kan bijstaan. Ik ben echter inmiddels gespecialiseerd in grote strafzaken en echtscheidingszaken.

Ik behandel met name Echtscheiding Online zaken. Dat zijn snelle goedkope scheidingen op gezamenlijk verzoek. Daarnaast treed ik vooral op in wat grotere strafzaken.

Afgezien van het lidmaatschap van de Nederlandse en Amsterdamse Orde van Advocaten ben ik tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht, de Nederlandse Juristen Vereniging, the European Criminal Bar Association en The National Association of Criminal Defense Lawyers (Verenigde Staten). Ik ben daarnaast Voorzitter van de Stichting Informatie Voorziening (Stinvo), Voorzitter van de Stichting Webshop Keurmerk en Webshop Trustmark alsmede Voorzitter van de Stichting Red een Straatkind.

In december 2012 werd ik door "het gilde" verkozen tot de nr. 2 van de Top 10 Strafrechtadvocaten. In 2013 kwam ik door journalisten en collega's op een 6e plaats. De jaren daarvoor stond ik op de 10e, 8e en 6e plaats.

Bekende echtscheidingszaken kan ik uit privacyoverwegingen niet noemen.

Bekende strafzaken:
Stanley Hillis (vrijspraken en schadevergoedingen)
Henk R. alias de Zwarte Cobra (vrijspraken en veroordeeld in VS en druk bezig hem naar Nederland te krijgen)
EasyLife (bezig)
Weduwe Johnny Mieremet (schikking met justitie zonder vervolging en zonder vrijheidsstraf)
Ajax-supporters Beverwijk (vrijspraak)
Wilko I. (Moordzaak Ran Biemans, vrijspraak, medeverdachte 25 jaar)
Grijze Wolven (vermeende Turkse Maffia, vrijspraak)
Bekende afpersingszaak in Rotterdam (bezig, werd vrijspraak bij de rechtbank, de Officier van Justitie is in beroep gegaan)
Steffie Baran (vrouw Saban Baran, ontslag van rechtsvervolging en schadevergoeding)

Mark Teurlings heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel Mark Teurlings nu!