Martin Menzing

Martin Menzing
Neem hier contact met mij op!

Jurist

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Iedere ondernemer kan vroeg of laat wel eens te maken krijgen met bedrijfsmatige tegenslagen. Ziekte, economisch mindere tijden, verkeerd inschatten van bedrijfsrisico’s of zware concurrentie zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke tegenslagen. Een gezonde onderneming kan zo in korte tijd veranderen in een onderneming met financiële moeilijkheden.

Zodra ondernemingen te maken krijgen met betalingsproblemen dreigen incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, advocaten, alsook de Belastingdienst regelmatig met beslagleggingen, ontruimingen of een openbare verkoop. In sommige gevallen is door een samenspel van factoren zelfs een faillissement niet te voorkomen.

Schuldeisers zijn vaak terughoudend indien de onderneming niet meer aan zijn aflosverplichtingen kan voldoen en zullen niet vaak de ondernemer een helpende hand bieden. De psychische druk van financiële moeilijkheden kan mogelijk van invloed zijn op de dagelijkse bedrijfsvoering alsmede op het privé-leven van de ondernemer en zijn gezin. Problemen stapelen zich op en de ondernemer ziet vaak door de bomen het bos niet meer.

Is dit herkenbaar voor u? Neemt u contact op met de specialisten van Menzing & Partners, Schuldhulpverlening voor het MKB.

Martin Menzing heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel Martin Menzing nu!