Ik zoek een:

Mediator Amsterdam

Mediator Amsterdam

Een mediator in Amsterdam helpt u om te bemiddelen bij lastige situaties. Mediators zijn gespecialiseerd in en toewerken naar een oplossing waar partijen niet altijd onderling uitkomen. Gestructureerd wordt onder vastgestelde condities door onze mediators in Amsterdam toegewerkt naar een wenselijke oplossingen. De mediators die u hier vindt zijn gekwalificeerde mediators in Amsterdam en bieden u dan ook de optimale prijs/kwaliteit combinatie.

Wanneer kan een mediator in Amsterdam helpen?

Conflictbemiddeling is de manier om een geschil of relatieprobleem op te lossen. Het kan hierbij gaan om geschillen op de werkvloer, ruzie met de buren en natuurlijk een echtscheiding.

Als u een geschil heeft of uit elkaar wilt, maar wel nog met elkaar door een deur kunt is een mediator in Amsterdam de oplossing.

Via gestructureerde gesprekken brengt u de situatie of het geschil in kaart en bespreekt u mogelijke oplossingen. Uiteindelijk wordt middels gesprekken toegewerkt naar een uitkomst die voor beide partijen acceptabel is.

Voordeel van een mediator is dat u niet naar de rechter hoeft om een conflict op te lossen.

Hoe vind ik een goede mediator in Amsterdam?

Een goede mediator in Amsterdam vinden is niet moeilijk. U moet alleen wel weten waar u op moet letten. Zo moet u bepalen of u een mediator in uw eigen stadsdeel wilt of dat u dat niet uitmaakt. Wij hebben hiervoor:

- mediator Amsterdam West

- mediator Amsterdam Zuid

- mediator Amsterdam Noord

- mediator Amsterdam Oost

Daarnaast is het verstandig om te bepalen wat u wilt uitgeven aan een mediator en welke kosten u redelijk vindt. Tot slot kunt u bij ons ook ervaringen en beoordelingen van anderen lezen. Dit maakt het allemaal een stuk eenvoudiger om een goede mediator in Amsterdam te vinden.

Wat zijn de kosten van mediators in Amsterdam?

Elke mediator kan andere kosten berekenen. En niet altijd is online even goed te vinden welke tarieven een mediator hanteert en wat de kosten van een mediator dus zijn.

Wij hebben onze mediators in Amsterdam niet alleen handig voor u op een rijtje gezet, bij ons ziet u ook meteen welke kosten een mediator rekent. Hierbij kunt u uurtarieven inzien, maar ook vaste tarieven per oplossing.

Goedkope mediator Amsterdam

Goed, u wilt weten wat de kosten van een mediator zijn. Gemiddeld liggen de kosten van een mediator in Amsterdam op 150 euro per uur met een deviatie naar boven en naar beneden waardoor je kunt stellen dat een mediator tussen de 90 en 250 euro per uur kost.

Dit lijkt veel, maar u moet zich realiseren dat u maar één mediator nodig heeft en de kosten dus kunt delen. Dit in tegenstelling tot de situatie waarin u allebei een advocaat inschakelt die ook dergelijke uurtarieven rekent, maar waarbij u de kosten dus niet kunt delen.

Daarnaast worden de kosten van een mediator bij reorganisatie of bij geschillen op de werkvloer vaak volledig betaald door de werkgever.

U krijgt dus kwalitatief uitstekende en toch goedkope mediators in Amsterdam.

Wie is de beste mediator in Amsterdam?

Wie de beste mediator in Amsterdam is bepalen wij niet. Dat bepalen onze cliënten en u dus ook. Wij hebben alle mediators in Amsterdam voor u in een makkelijk overzicht gezet. En iedereen die er een heeft ingeschakeld kan de mediator beoordelen.

Hierdoor ontstaat een goed beeld van de beste mediators in Amsterdam. Mediators die regelmatig goede artikelen schrijven of jaren ervaring hebben en daardoor worden gewaardeerd. Dit zijn goede mediators, maar u en honderden andere cliënten bepalen uiteindelijk wie de beste mediator in Amsterdam is.

Kijk hieronder per stadsdeel naar onze mediators in Amsterdam:

- mediator Amsterdam West

- mediator Amsterdam Zuid

- mediator Amsterdam Noord

- mediator Amsterdam Oost

Lees verder...