Ik zoek een:

Is dit ook interessant voor u?

Overheidsmediation

Een overheidsmediator gratis en vrijblijvend een vraag stellen. U kunt tegenwoordig de bestuursrechter vragen om te kijken of het besluit van de overheid rechtsmatig is geweest. Is dit niet het geval, dan kan de bestuursrechter het besluit vernietigen.

Conflict met de overheid?

Dreigt u bijvoorbeeld uw terrasvergunning kwijt te raken? Of raakt u verzeild in het bureaucratisch proces? Of dreigen om andere redenen hoge boetes van de overheid of de belastingdienst? Dan is conflictbemiddeling middels een overheidsmediator een goede oplossing. Het bespaart veel tijd, geld en zorgt voor een wenselijke uitkomst voor beide partijen.

Conflict met belastingdienst

Een mediator gespecialiseerd in overheidszaken (overheidsmediation) kan u het beste helpen om dit toch wel ingewikkelde proces richting de bestuursrechter op de juiste manier in te gaan. Uw kans op succes bij een bezwaarschrift tegen een overheidsbesluit neemt met behulp van een mediator aanzienlijk toe.

Bezwaarschrift, bestuursrechter

Mediators kunnen u helpen om bezwaarschriften op te stellen zodat u aan de overheid duidelijk kunt maken dat u het niet eens bent met een besluit. Wordt uw bezwaarschrift alsnog afgewezen? Zoek dan alsnog een mediator. Deze kan u voordelig helpen bij de gang naar de bestuursrechter. 

Mediation voor politieke partijen

Werkt u voor een overheidsorgaan of politieke partij en zoekt u een mediator die u kan adviseren om (politieke) partijen nader tot elkaar te brengen denk dan aan overheidsmediation?

Een mediator kan uiterst objectief onderhandelingen begeleiden omdat een mediator onafhankelijk is en niet aan de kant van een der partijen staat. Zoek de beste en voordeligste overheidsmediator op www.LegalSpot.nl en stel de mediator direct gratis en vrijblijvend online een vraag. Via LegalSpot kunt u volledig vertrouwelijk een mediator zoeken, kiezen en inschakelen. 

 

 

 

Lees verder...