Michiel Schinkel

Michiel Schinkel
Neem hier contact met mij op!

Accountant

Uw eerste gesprek is gratis!

Over mij
Michiel Schinkel is sinds 1997 accountant (AA). Sinds 2008 ben ik als medeoprichter werkzaam voor FinQ Accountants te Utrecht waar deskundigheid, toegankelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

Ons kantoor richt zich voornamelijk op ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf en de non-profit sector in de regio Utrecht, onze cliënten zijn zowel zzp-ers alsook internationaal opererende ondernemingen. Ik heb ruime ervaring onder meer op het gebied van het beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen, administratieve ondersteuning en begeleiding, het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, inkomsten- en vennootschapsbelasting alsook het afgeven van specifieke controleverklaringen en de uitvoering van vrijwillige controles voor bijvoorbeeld verenigingen en stichtingen.

Als 2-mans kantoor bieden wij een luisterend oor, streven wij efficiency en het (blijven) bieden van toegevoegde waarde na. Heldere afspraken, ook over onze tarieven is hierbij één van onze uitgangspunten. En mocht het nodig zijn dan beschikken wij via ons uitgebreide netwerk snel over specifieke expertise.

Heeft u vragen? Wilt u kennis maken? Neem dan gerust contact op, uit ervaring weten wij dat het immers altijd loont om de financiën met een frisse, vrijblijvende blik te laten bekijken.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website *

Michiel Schinkel heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel Michiel Schinkel nu!
  • Ik heb ruime ervaring op het gebied van het beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen
  • administratieve ondersteuning en begeleiding en het verzorgen van fiscale aangiften alsook het afgeven van specifieke controleverklaringen.