Whatsappen met een advocaat en wechat met advocaten

Whatsapp advocaat

Whatsappen met een advocaat? Whatsapp en wechat bieden een fijne laagdrempelige optie om een afspraak te maken met een van onze advocaten.

Zo kunt u als particulier of zakelijke klant met ons Whatsappen en wechatten en direct in contact komen met de juridisch, fiscaal of financieel adviseur die u nodig heeft. 

Leg uw situatie zo uitgebreid mogelijk voor en wij kijken zo snel mogelijk hoe we u kunnen helpen.

En het is niet alleen laagdrempelig voor u, het is ook de perfecte manier voor onze advocaten, juristen, mediators en fiscalisten om snel in contact te komen met veel meer clienten.

Dus bent u juridisch, fiscaal of financieel adviseur en wilt u meer klanten of bent u juist op zoek naar juridisch, fiscaal of financieel advies? Registreert u zich en maak gebruik van onze diensten.

Klantenservice via Whatsapp

Ook LegalSpot kan zo de klanttevredenheid sterk verhogen middels klantenservice via Whatsapp en Wechat en u daardoor sneller koppelen aan de advocaat, jurist, mediator of fiscalist die u direct en goedkoop kan helpen.

LegalSpot is hiermee uniek in Nederland door u via Whatsapp en Wechat aan de juiste adviseur te helpen om uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Wechat

Bij LegalSpot is het dus mogelijk om te whatsappen. Op die manier kunt u met uw mobiele telefoon eenvoudig uw vraag of probleem aan ons voorleggen.

Wij helpen u dan direct aan de adviseur die past bij uw probleem en uw budget.

Ontslag gekregen via whatsapp? Of wilt u eens bespreken hoe u een werknemer ontslaan kunt?

Wellicht wilt u wel een bedrijf overnemen of heeft u een zakelijk geschil. Bespreek het vertrouwelijk met ons via Whatsapp en Wechat.

Veilig en vertrouwd

Whatsapp en Wechat is voor LegalSpot de manier om snel en veilig te communiceren met particuliere en zakelijke clienten. 

Whatsapp zakelijk inzetten is de oplossing voor ons om u snel in contact te brengen met een van onze adviseurs.

Whatsapp en Wechat worden bij LegalSpot enkel beantwoord door juristen die u duidelijk kunnen uitleggen welke adviseur van ons u kan helpen. 

Direct bellen met adviseurs

En als wij u het directe profiel van een advocaat sturen via Whatsapp of Wechat, dan kunt u deze direct contact opnemen met uw mobiele telefoon.

Snel, simpel, vertrouwelijk en veilig! Dat is het gebruik van Whatsapp en Wechat voor u en LegalSpot met haar advocaten, juristen, mediators en belastingadviseurs.