Nuray Durdabak

Nuray Durdabak
Neem hier contact met mij op!

Advocaat

Uw eerste gesprek is gratis!

Werkt op basis van toevoeging

Over mij
Sommige gebeurtenissen kunnen grote invloed hebben op uw privéleven. Het is dan belangrijk om u bij te laten staan door een deskundige.

Mevrouw mr. N. (Nuray) Durdabak heeft in het jaar 2006 de masters Strafrecht en Staats- en Bestuursrecht afgerond aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie heeft zij bij twee advocatenkantoren gewerkt, voordat zij haar eigen advocatenkantoor - Endé Advocatuur - is gestart. Endé Advocatuur is een laagdrempelig kantoor waar de belangen van u als cliënt(e) voorop staan.

Nuray Durdabak behandelt zaken op het gebied van personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, gezagskwesties), slachtofferrecht (huiselijk geweld, gewelds- en zedenzaken) en jeugdrecht (uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, strafrechtelijke vervolging). De werkwijze van Nuray Durdabak kenmerkt zich door een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak te combineren met de benodigde expertise en doorzettingsvermogen.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact op. Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Endé Advocatuur is er voor u!

Nuray Durdabak is op 02-6-2018 beoordeeld

Recensie:  

Geen prijs besproken omdat ze mij niet kon helpen

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Nuray Durdabak is op 30-9-2017 beoordeeld

Recensie:  

Ik heb kosteloos advies gekregen.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Nuray Durdabak is op 18-2-2016 beoordeeld

Recensie:  

De ondersteuning was uitstekend. Via Nuray terecht gekomen bij Ozmen.. Ozmen heeft in verbinding gebracht met een advocaat in Didim vlak bij Kusadasi met de juiste vakkennis. Tot zover geweldig

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Artikelen van Nuray Durdabak

Gepubliceerd op: 14-8-2015

Turkse arbeidsrecht advocaat Turkse arbeidsrecht advocaat en goede en goedkope Turkse arbeidsrecht advocaten als dat nodig...lees verder

Gepubliceerd op: 09-10-2015

Hollanda'da Türk asıllı avukat ve Hollanda'daki Türkçe konuşan avukatlar Hollanda'da Türk asıllı bir...lees verder