Waarom LegalSpot ook voor u de beste keuze is

Als particulier of bedrijf krijgt u:

Lage uurtarieven en lage vaste tarieven
Alle vrijheid om zelf een adviseur te kiezen
..zeker ook met rechtsbijstandsverzekering
Snel antwoord van onze adviseurs
100% discrete en vertrouwelijke behandeling
Goed juridisch, fiscaal en financieel advies
..overzichtelijk op een onafhankelijke website

Als adviseur kunt u:

Kwalitatief waardevolle zaken behandelen
Opdrachten scoren zonder duur abonnement
Online vindbaarheid aanzienlijk vergroten
..lokaal, landelijk en zelfs internationaal
Uitblinken binnen uw vakgebieden
Gewoon uw eigen tarieven hanteren
Reclame maken met redelijk advertentietarief
..uw vrijheid & onafhankelijkheid waarborgen


Betaalbaar advies vinden wij écht belangrijk

Betaalbaar advies

Wij staan voor betaalbaar juridisch advies. Goed en betaalbaar juridisch advies voor onze cliënten. Daarom zijn onze adviseurs onafhankelijk en vrij om hun eigen tarieven te hanteren. Dit zorgt voor goed en betaalbaar advies van de beste adviseurs. Zo is ons platform interessant voor cliënten en adviseurs. Maar er is meer. Een compleet platform waar u altijd terecht kan voor juridisch, fiscaal en financieel advies was er niet. En dat is eigenlijk gek, want veel zaken overlappen elkaar.

Meer dan alleen juridisch advies

Als u gaat scheiden heeft u niet alleen juridisch advies nodig, maar ook goed fiscaal advies. Als u wilt doorstarten met uw bedrijf is niet alleen uw accountant belangrijk, maar ook een jurist. Als u wordt ontslagen wilt u kijken of dit onjuist of onterecht is gebeurd, maar als u een gouden handdruk meekrijgt wilt u daarover ook belastingadvies.

Tevreden cliënten, tevreden adviseurs

Onze adviseurs helpen u graag. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, uw eigen factuur betaalt of als u een advocaat op basis van toevoeging nodig heeft omdat u geen geld of vermogen heeft. Het maakt bij ons niet uit.

U kunt in alle gevallen uw eigen adviseur kiezen, tarieven bespreken voordat u kosten maakt en uw keuze maken door beoordelingen te lezen en kosten te vergelijken. Zo komt u uit bij de adviseur die het beste bij u past en krijgen onze adviseurs enkel voor hen waardevolle opdrachten.