Ruben de Wit

Ruben de Wit
Neem hier contact met mij op!

Fiscalist - Boekhouder

Over mij
Als fiscaal jurist en fiscaal econoom heb ik jarenlang gewerkt bij de fiscale afdelingen van gerenommeerde internationale advocatenkantoren en in het bedrijfsleven. Inmiddels heb ik 13 jaar ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk. Vanuit RBN Belastingadvies adviseer ik ondernemers, bedrijven en particulieren en non-profitorganisaties (ANBI’s) met nationale en internationale fiscale problemen. Ik heb 2 medewerkers in dienst die de administraties en belastingaangiften voor ondernemers en bedrijven verzorgen. Voor bedrijven met personeel verzorgen we ook de salarisadministratie. RBN Belastingadvies kan ondernemers en bedrijven daarom volledige fiscale en administratief-boekhoudkundige begeleiding bieden.
Ook werken we nauw samen met een notariskantoor zodat we op zeer korte termijn en tegen een aantrekkelijke prijs vennootschappen, zoals BV's of NV's, kunnen oprichten, of bijvoorbeeld testamenten kunnen laten opzetten. We zorgen er hierbij uiteraard steeds voor dat dit zo fiscaal gunstig mogelijk wordt geregeld.
U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen om kennis te maken en na te gaan of u door RBN Belastingadvies wilt worden geholpen.

Ruben de Wit is op 28-1-2017 beoordeeld

Recensie:  

Het was erg plezierig. Ruben kon goed luisteren en snel een adequate samenvatting/ analyse maken van de werkelijke juridische problemen. Het is mij in een gesprek duidelijk geworden wat, wanneer haalbaar is en waarom. Dit maakt het vervolgtraject ook makkelijker kiezen. Ruben heeft korte lijnen en houdt zich aan zijn afspraak.Hij kwam professioneel en rustig over. Ik zal hem zeker inzetten als ik een civiele procedure ga starten.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Ruben de Wit is op 28-9-2016 beoordeeld

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Ruben de Wit is op 16-3-2016 beoordeeld

Recensie:  

Inhoudelijk was Ruben heel sterk. Hij nam ook de tijd om de vragen te beantwoorden en hij wist goed hoofd- van bijzaak te onderscheiden.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

  • 13 jaar ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk bij onder andere Baker&McKenzie
  • Allen&Overy en Airbus en thans bij RBN Belastingadvies