Ruben de Wit

Ruben Wit
Neem hier contact met mij op!

Fiscalist - Boekhouder

Uw eerste gesprek is gratis!

Over mij
Als fiscaal jurist en fiscaal econoom heb ik jarenlang gewerkt bij de fiscale afdelingen van gerenommeerde internationale advocatenkantoren en in het bedrijfsleven. Inmiddels heb ik 14 jaar ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk. RBN Belastingadvies is een erkend register belastingadviseurs (RB) kantoor. Vanuit RBN Belastingadvies adviseer ik bedrijven, directeuren groot-aandeelhouders (DGA's) en ondernemers met nationale en internationale fiscale problemen, bijvoorbeeld bij het inbrengen van een onderneming in de BV en bij overnames/fusies en bedrijfsopvolging en het oprichten van LLP's (Limited Liability Partnerships). Ook heb ik ruime ervaring in het voeren van fiscale procedures.
Ik heb 2 medewerkers in dienst die de administraties en belastingaangiften voor ondernemers en bedrijven verzorgen. Voor bedrijven met personeel verzorgen we ook de salarisadministratie. RBN Belastingadvies kan ondernemers en bedrijven daarom volledige fiscale en administratief-boekhoudkundige begeleiding bieden.
We werken nauw samen met een notariskantoor zodat we op zeer korte termijn en tegen een aantrekkelijke prijs vennootschappen, zoals BV's of NV's, kunnen oprichten. We zorgen er hierbij uiteraard steeds voor dat dit zo fiscaal gunstig mogelijk wordt geregeld.
Wij richten ons primair op fiscaal advies voor bedrijven / ondernemers. U kunt een oriënterend gesprek aanvragen om kennis te maken met RBN Belastingadvies.

** Let op: wij behandelen geen aangiften voor particulieren en geven geen belastingadvies aan particulieren. **

Ruben de Wit is op 28-1-2017 beoordeeld

Recensie:  

Het was erg plezierig. Ruben kon goed luisteren en snel een adequate samenvatting/ analyse maken van de werkelijke juridische problemen. Het is mij in een gesprek duidelijk geworden wat, wanneer haalbaar is en waarom. Dit maakt het vervolgtraject ook makkelijker kiezen. Ruben heeft korte lijnen en houdt zich aan zijn afspraak.Hij kwam professioneel en rustig over. Ik zal hem zeker inzetten als ik een civiele procedure ga starten.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Ruben de Wit is op 28-9-2016 beoordeeld

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

Ruben de Wit is op 16-3-2016 beoordeeld

Recensie:  

Inhoudelijk was Ruben heel sterk. Hij nam ook de tijd om de vragen te beantwoorden en hij wist goed hoofd- van bijzaak te onderscheiden.

Dienstverlening:
Tijd:
Professionaliteit:

  • 13 jaar ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk bij onder andere Baker&McKenzie
  • Allen&Overy en Airbus en thans bij RBN Belastingadvies