Sujata Nirmal

Sujata Nirmal
Neem hier contact met mij op!

Mediator

Uw eerste gesprek is gratis!

Over mij
Als projectmedewerker en consultant in de zorgsector ontdekte ik dat mijn werkplezier komt uit het contact met mensen, luisteren naar hetgeen mensen dwars zitten en hier mijn hulp aan te bieden. Ieder mens en iedere situatie is uniek, waardoor maatwerk met oog voor de personen en de omstandigheden noodzakelijk is en geen standaardoplossingen. In geval van een conflict is het goed om een hoofdstuk af te kunnen sluiten zonder maandenlang getouwtrek, een lange en kostbare juridische procedure. Bovenal begrijp ik hoe belangrijk begrip, erkenning en een simpele spijtbetuiging voor iemand kan betekenen.
Mijn kracht is om op een neutrale en onpartijdige manier te luisteren, rust en duidelijkheid te scheppen en mee te denken waar nodig. Door middel van een gestructureerde, persoonlijke en betrokken aanpak help ik jullie het overzicht te behouden en te bewaken, zodat jullie tot afspraken/oplossing komen die voor jullie beiden goed aanvoelen. Dit doen we met respect voor uw achtergrond, cultuur en verleden. Ik laat jullie openstaan voor de zienswijze en het gevoel van de ander.
Jullie kunnen rekenen op mijn betrouwbaarheid, integriteit en objectiviteit. Ik reken op jullie bereidheid om samen naar een oplossing te zoeken die de basis leggen voor de toekomst!